Nikol Šerzinger pobedila bulimiju

Nikol Šerzinger pobedila bulimiju

Autor: | 06/10/2012

0

Nekadašnja članica grupe "Pusiket dols" Nikol Šerzinger priznala je da je, dok je bila u toj grupi, patila od bulimije. Tridesetčetvorogodišnja pevačica rekla je da je veoma mrzela sebe i da se primoravala da povraća svaki dan jer se osećala veoma usamljeno u bendu.
- Jednostavno sam mrzela samu sebe. Bila sam zgrožena sobom. Osećala sam se usamljeno, bila sam u grupi, a nikada se nisam osećala tako usamljeno - kazala je ona.
- Radila sam to svakoga dana, otprilike godinama. Svakog momenta kada bih bila sama radila sam nešto sebi. Od svega toga dobijete plikove na rukama i ožiljke koje sam pokušavala kasnije da sakrijem - dodala je pevačica.
Nikol je rekla da se stidela svojih problema i da nije htela da uznemirava nikoga o tome koliko je napeta zbog pritiska slave. U epizodi emisije ''VH1 Behind the Music'' koja će uskoro biti emitovana pevačica je rekla da je to što je terala sebe da povraća bila njena zavisnost, da nikada nije koristila droge, ali da je od toga što je sebi radila postala zavisna.
- Moja bulimija je bila moja zavisnost - povređivanje sebe same je bila moja zavisnost - zaključila je ona.
Klip za tu epizodu emisije pokazuje kako rođaci pevačice, koja je napustila "Pusiket dols" pre dve godine, kažu da je ona ''morala da potraži pomoć ili da umre".
Nikol Šerzinger je prema pisanjima tabloida krajem prošle godine obnovila je vezu sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. Nedavno su se pojavili tračevi u američkoj žutoj štampi da su ona i Hamilton ponovo raskinuli jer ne mogu da usklade poslovne obaveze, što je ona demantovala.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti