Mila Kunis: Novi glumački izazov

Mila Kunis: Novi glumački izazov

Autor: | 11/10/2012

0

Holivudska glumica Mila Kunis mogla bi da dobije glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji planetarno popularnog romana ''Pedeset nijansi - siva''. Zvezda filma ''Crni labud'' navodno vodi u ''trci'' za ulogu naivne studentkinje Anastazije Stil u ekranizaciji erotskog filma E.L Džejms, prenosi britanski ''San''.
Zvezda serijala filmova o dečaku čarobnjaku Ema Votson i glumica vampirske filmske franšize ''Sumrak'' Kristen Stjuart takođe su pominjane kao kandidati za ulogu Stilove, dok su glumac Rajan Gosling i zvezda serije "Vampirski dnevnici" Ian Somerhalder povezivani za ulogu uspešnog biznismena Kristijana Greja.
Keli Marsel poznata po radu na seriji "Teranova", napisaće scenario za ''Pedeset nijansi - Siva'' dok će Majkl de Luka i Dana Bruneti biti producenti.
Roman E. L. Džejms bavi se vezom dvadesetsedmogodišnjeg milijardera čudnih seksualnih sklonosti Kristijana Greja i studentkinje Anastazije Stil. Studio "Univerzal" kupio je prava na celu trilogiju Džejmsove koja je prodata u preko 32 miliona primeraka i prevedena na 45 jezika.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin