“Tropico Band” slavi deceniju postojanja koncertom u Beogradu

“Tropico Band” slavi deceniju postojanja koncertom u Beogradu

Autor: | 12/10/2012

0

Povodom 10 godina postojanja, “Tropico Band” je na Press konferenciji najavio svoj prvi solistički koncert zakazan za 24. oktobar u Sava Centru.
Na konferenciji za novinare održanoj u restoranu “Kalemegdanska terasa” popularni “Tropico Band” je najavio svoj prvi solistički koncert koji će se održati u Centru Sava 24.10.2012. sa početkom u 20:30h.
- Nezahvalno je davati najave pre nego što se koncert desi - rekao je Aleksandar Cvetković i dodao:
- Ono u šta sam siguran je da će sam početak koncerta biti spektakularan. Nešto što se do sada nije dogodilo ni na jednom koncertu kod nas. Neću da otkrivam o čemu je reč, ali će publika koja je prisutna u sali uživati. Osim standardne postave benda na sceni će se naći još puno drugih muziča i pratećih vokala. Svakodnevno vežbamo i probamo i verujemo da će se publici svideti.

Predrag Pešić Žuća, dodao je da je koncert ostvarenje njihovog dečačkog sna i da su im svi prijatelji za Novu godinu poželeli uspešan prvi beogradski koncert.
Publika na koncertu imaće priliku da između ostalih čuje i pesme: “Pitaš kako mi je”, “Bojim se”, “Misliću na tebe”, “Onu moju” kao i pemu “Lažem te” koja je juče premijerno predstavljena novinarima.
Na konferenciji novinarima su pored članova Tropico Banda obraili Jelena Trifunović tekstopisac i Dragan Brajović Braja kompozitor.
Karte za ovaj koncert su već u podaji, a njihova cena je 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin