Mini koncert Bijonse na poluvremenu "Super boula"

Mini koncert Bijonse na poluvremenu "Super boula"

Autor: | 17/10/2012

0

Američka pevačica Bijonse održaće mini koncert na poluvremenu finalne utakmice u američkom fudbalu, poznatom "Super boulu".
- Popularna r'n'b pevačica će 3. februara nastupiti na Mercedes-Benc Superdom stadionu u Nju Orleansu - rekao je u izjavi za AP izvor koji je želeo da ostane anoniman, jer nije dobio dozvolu da obelodani informaciju koja će zvanično biti objavljena u sredu.
Bijonse, koja je osvojila 16 Gremi nagrada, vlasnica je brojnih hitova "Crazy in Love'', "Irreplaceable'' i "Single Ladies (Put a Ring on It)''.
Ovo neće biti njeno prvo pojavljivanje na "Super boulu". Ona je pevala i američku himnu na finalu koje je 2004. godine održano u njenom rodnom Hjustonu.
Može se očekivati da će tridesetjednogodišnja pevačica u Nju Orleansu nastupiti zajedno sa suprugom, reperom Džej Zijem, i članicama svog bivšeg benda "Destiny's Child", Keli Rouland i Mišel Vilijams.
Zvezda prethodnog "Super boula" bila je pop kraljica Madona uz koju su nastupili i Silo Grin, Niki Minaž, LMFAO i MIA.
Njen nastup videlo je 114 miliona gledalaca, što je više od broja ljudi koji su pratili samu fudbalsku utakmicu (111 miliona).

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti