"Bambi" i Ivan Zeljković Zeka prijatelji dece

"Bambi" i Ivan Zeljković Zeka prijatelji dece

Autor: | 19/10/2012

0

Kompanija Bambi-Banat obradovala je više od 130 mališana iz domova „Veternik“ kod Novog Sada i „Jefimija“ iz Kruševca, kao i iz SOS Dečijeg Sela Kraljevo darivajući im slatke paketiće Bambi Juhu čokoladica i Plazma Keksića za decu. Deca iz Novog Sada i Kruševca su zahvaljujući kompaniji Bambi-Banat i organizatorima KidsFesta bila u prilici da pogledaju projekcije filma „Ledeno Doba 4“, dok su deca iz SOS Dečijeg sela Kraljevo uživali u animiranom filmu „Marko Makako“.

Svakoj od projekcija u navedenim gradovima, prethodio je nastup poznatog voditelja Ivana Zeljkovića Zeke, koji je specijalno za mališane pevao neke od najlepših dečjih pesama i učestvovao u podeli Bambi poklon paketića.
Želja kompanije Bambi Banat, bila je da ovom akcijom podeli trenutke radosti sa decom iz ovih ustanova i obraduje ih paketićima omiljenih Bambijevih proizvoda.


- Kao društveno odgovorna kompanija, Bambi-Banat je uvek vodio računa o najmlađima i njihovim potrebama, pa je tako bilo i ovoga puta kada smo im priredili ovo lepo druženje i poklonili omiljene Juhu! čokoladice i Plazma keksiće za decu. Ovo je bila idealna prilika da u okviru KidsFest-a koji se održava u više gradova u Srbiji, obradujemo decu iz odabranih ustanova i podelimo sa njima trenutke radosti. Ova donacija još jedna je u nizu aktivnosti koje kompanija sprovodi u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, a verujem da će ih ubuduće biti još više - izjavio je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi-Banat i dodao da će kompanija Bambi-Banat većinu svojih društveno odgovornih aktivnosti i u budućnosti usmeriti baš na razvoj planova i aktivnosti za pomoć najmlađima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin