Aleksandra Radović održala spektakularan koncert u Sava Centru (Video)

Aleksandra Radović održala spektakularan koncert u Sava Centru (Video)

Autor: | 21/10/2012

0


Pop diva Aleksandra Radović, sinoć je zabavila publiku u Sava Centru glasom, koreografijom i dobrom muzikom. Svoj nastup, članica žirija "Prvog glasa Srbije", otvorila je letnjim hitom "Čuvaj moje srce", da bi posle njenog izvođenja još nekoliko pesama dvorana Sava Centra bila pretvorena u disko klub.
Specijalna gošća na koncertu bila je Maja Sar, predstavnica Bosne i Hercegovine na prošloj Evroviziji, sa kojom je Aleksandra otpevala numeru "Moj je život moja pesma", koju si zajedno snimile u okviru Majine dobrotvorne kampanje za borbu protiv raka grlića materice.

Na prve taktove pesme "Mi nismo mi", koju je Aleksandra izvela zajedno sa njenim autorom Vladom Georgijevim, publika je uzvratila euforičnim stajaćim ovacijama, a popularni Barba je sa Aleksandrom otpevao i njen veliki hit "Čuvam te", u čemu im je publika horski pomogla.
Slično se dogodilo kada je na scenu izašao Toni Cetinski, čijem izvođenju balade "Ako to se zove ljubav" se pridružila i Aleksandra, kada je naterala publiku i da pleše.

Izvor: Blic
Foto: O. Krutenjuk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti