Aleksandra Doknić promovisana u novu Miss Srbije

Aleksandra Doknić promovisana u novu Miss Srbije

Autor: | 22/10/2012

0

Aleksandra Doknić i zvanično je nova je Miss Srbije 2012. godine, u organizaciji “Miss YU” kompanije. Nakon takmičenja i nagađanja da je, sada već bivša misica Nikolina Bojić, udata, lentu najlepše ponela je mlada Požarevljanka.
- Sanjala sam o ovom trenutku ali nisam mogla da očekujem ovakav obrt! - izjavila je Aleksandra, i zahvalila se svima koji su je podržali, dodajući da je “Nikolina je zaslužila titulu”, kao i da joj je “žao što nije iskoristila svoju priliku”.
Interesantno je da se Nikolina Bojić danima ne oglašava, nakon nestanka i predavanja krune, dok je kompanija “Miss YU” spremna da bivšoj misici ponudi dogovor o odšteti, zbog kršenja ugovora.
- Nismo dobili nikakvu informaciju o tome da li je Nikolina Bojić udata ili ne, mi smo od njenog advokata dobili samo saopštenje da ona odustaje od titule zbog celokupne slike koja se o njoj stvorila u medijima - rekla je potpredsednica kompanije “Miss YU” Milanka Đorđević.
Aleksandra je, takođe, bila jedna od učesnica konkursa Nivea New Faces izbora za JOY lice 2012, na kojem je odnela pobedu.

Autor: Svet.rs

Foto: Joy.rs, Sever Zolak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti