Novak Đoković se raduje početku turnira u Francuskoj

Novak Đoković se raduje početku turnira u Francuskoj

Autor: | 27/10/2012

0

Srpski teniser Novak Đoković gostovao je u petak uveče u emisiji "Le Grand journal" koja se prikazuje na "Kanalu plus" i tom prilikom održao obećanje i govorio na francuskom jeziku.
- Dobro veče i hvala vam na pozivu. Počastvovan sam što sam večeras u ovoj emisiji. To je otprilike sve što mogu da kažem na francuskom. Još uvek sam u procesu učenja jezika - rekao je Đoković i nakon toga prešao na engleski jezik.
Srpski teniser je dodao da se nalazi u odličnoj formi i da se raduje poslednjem turniru masters serije u sezoni, koji u ponedeljak počinje u Parizu.
- Drago mi je što sam ponovo u Parizu koji je po mom mišljenju jedan od najlepših gradova sveta. Imam sjajne uspomene na ovaj grad pošto sam osvojio Masters u Bersiju 2009. godine. Dolazim nakon uspešne azijske turneje koju sam okončao pobedom protiv Mareja u kojoj sam spasio pet meč lopti što je veliko ostvarenje - kazao je Đoković.
On je u emisiji govorio i o uspehu tenisa u Srbiji, ali i imitacijama, naglasivši da najviše voli da "skida" pokrete Ruskinje Marije Šarapove.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti