Druženje sa Novakom Đokovićem na "Ustream" kanalu

Druženje sa Novakom Đokovićem na "Ustream" kanalu

Autor: | 29/10/2012

0

Srpski teniser Novak Đoković gostovao je u petak uveče u emisiji „Le Grand journal“ francuske televizije „Kanal plus“, održavši obećanje da će govoriti na francuskom jeziku.
- Dobro veče i hvala vam na pozivu. Počastvovan sam što sam u ovoj emisiji. To je otprilike sve što mogu da kažem na francuskom. Još sam u procesu učenja jezika - rekao je Đoković, nakon čega je prešao na engleski jezik.
Srpski teniser je istakao da se nalazi u odličnoj formi i da se raduje poslednjem turniru masters serije u sezoni, koji danas startuje u Parizu. Iz Grada svetlosti nosi sjajne uspomene, pošto je 2009. godine osvojio masters u Bersiju. Nole je tokom emisije govorio o uspehu tenisa u Srbiji, ali i o svojim famoznim imitacijama, naglasivši da najviše voli da „skida“ pokrete Ruskinje Marije Šarapove.
- Bilo je veoma zabavno u „Le grand žurnalu“, nadam se da ste uspeli da pogledate emisiju - napisao je u subotu na Tviteru Đoković.
- Imam još nešto veoma lepo da podelim sa vama. U ponedeljak u 19:45 na mom zvaničnom „Ustream“ kanalu, planiram još jedan živi šou - vi i ja u glavnim ulogama. Odgovaraću vam na pitanja iz „nole4you“ aplikacije. Svi mi uživo na jednom mestu. Spremite pitanja i vidimo se.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još