Ukradene haljine Ejmi Vajnhaus

Ukradene haljine Ejmi Vajnhaus

Autor: | 01/11/2012

0

Haljina koju je pokojna soul pevačica Ejmi Vajnhaus nosila kada se udala za Blejka Fildera-Sivila, ukradena je iz njenog doma u severnom Londonu, prenose britanski mediji. Još jedna haljina koju je Vajnhausova nosila u televizijskoj emisiji kod Džuls Holand, takođe je ukradena, a policija traga za lopovima.
Posle smrti pevačice u julu 2011. sve njene stvari bile su katalogizirane i smeštene u skladište u njenoj kući u Kamdemu. Budući da je kuća stavljena na prodaju, stvari su preseljene u druga skladišta. Ukradene haljine trebalo je da budu prodate na aukciji u Njujorku početkom 2013. godine. Na aukciji koja će biti organizovana ovog meseca u Londonu prikupljaće se novac za Fondaciju Ejmi Vajnhaus, koju je ustanovio njen otac Mič kako bi pomagao mladima.
Portparol Vajnhausovih poručio je ljudima da ne kupuju nestale haljine.
- Haljina koju je Ejmi nosila na naslovnoj strani albuma ‘Back To Black’ prodata je prošle godine za 40.000 funti i taj novac je otišao u Fondaciju. Druga haljina je prodata za 30.000 funti tako da bi venčanica možda bila prodata za 100.000 funti - naveo je on.
Ejmi Vajnhaus preminula je od trovanja alkoholom u 27. godini, u julu 2011. godine.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti