Biljana Obradović: Zaštitno lice kolekcije nemenjene poslovnim damama

Biljana Obradović: Zaštitno lice kolekcije nemenjene poslovnim damama

Autor: | 06/11/2012

0

Uspešna novinarka Biljana Obradović drugu sezonu zaredom zaštitno je lice kreacija dizajnerke Suzane Perić. Ovoga puta fotografisala se u modelima iz nove linije pod nazivom „Fashion Buisness Dress Code“, namenjenim poslovnoj ženi.
- Suzana je ovom kolekcijom želela da pokaže da dame koje imaju klasičan posao, koji traje od devet do pet, mogu istovremeno da izgledaju šik, a da pri tom ispoštuju poslovni dres kod i da budu sofisticirane. Svi modeli mi se jako dopadaju, tako da sam već naručila da se sve stvari iz kataloga sašiju po mojim merama. Inače, ovo je samo deo Suzaninog novog rada jer će uskoro predstaviti i kolekciju „Zima u Sen Tropeu“, gde će se naći modeli za dame koje vole da izgledaju prefinjeno - kaže Biljana.
- Zabavlja me manekenski posao, naročito zbog toga što me svaki fotograf vidi na drugačiji način, tako da se uvek transformišem. Mnogi prijatelji me pitaju zašto se nikada nisam profesionalno time bavila i zbog čega nisam probala da izgradim inostranu karijeru, a razlog je što su, u vreme kada sam bila vrlo mlada, manekenke morale da budu visoke najmanje sto sedamdeset šest centimetara, a ja sam za dva centimetra niža - kaže Biljana Obradović.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin