Seka Aleksić: Pevačica u humanoj misiji

Seka Aleksić: Pevačica u humanoj misiji

Autor: | 07/11/2012

0

Folk zvezda Svetlana Aleksić sa svojim humanitarnim fondom „Deci s ljubavlju" donirala je juče 100.000 dinara, kao i brojne poklone, Anđeli Janković iz Zemuna, koja se već duže vreme bori s teškom bolešću.
Za terapije koje slede u narednih godinu dana, kao i za ugradnju porta, maloj Andeli je potrebno 100.000 evra, što je suma koju njena porodica ne može da prikupi. Upravo iz tog razloga organizovane su brojne akcije, a Seka je odlučila da svoju pomoć pošalje putem svog fonda, jer se jedino preko njega bavi humanitarnim radom.
- Istina je da je Seka poslala pomoć Anđeli jer ju je njena priča jako dirnula! Njen fond svakodnevno dobija pisma i poziva sa zahtevima za pomoć, pa ljudi koji rade tamo prave prioritete. Seka ne želi puno da priča u medijima o svom humanom radu - dela pokazuju svoje, ali naravno da ovim putem apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu maloj Anđeli - navedeno je u saopštenju folk dive.
Majka obolele devojčice, Danijela, koja na sve načine pokušava da sakupi novac i spase život svoje mezimice, rasplakala se zbog Sekinog gesta, a u izjavi za Press je poručila da veruje da će njena kćerka uskoro moći i da lično upozna svoju omiljenu pevačicu.
- Ovaj Sekin gest je vredan svake pohvale. Neverovatno je koliko žena koja još uvek nema svoju decu ima veliko srce i osećaj za tuđu decu. Ne postoje reči kojima bih mogla da joj zahvalim. Nadam se da će je, kada sve bude u redu, i Anđela upoznati - kaže Danijela.

Izvor: Pressonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još