Bane Trifunović: Ne razmišljam o budućnosti

Bane Trifunović: Ne razmišljam o budućnosti

Autor: | 09/11/2012

0

Branilsav Trifunović trenutno je jedan od naših najzaposlenijih glumaca. Upravo snima film „Spomenik Majklu Džeksonu“ u režiji Darka Lungulova, a 16. novembra ga očekuje premijera filma „Smrt čoveka na Balkanu“ u režiji Miroslava Momčilovića.
Branislav uglavnom nema slobodnog vremena, a i kada ga ima, kako kaže, trudi se da ne radi ništa.
- Kada ne snimam, trudim se da ne radim ama baš ništa. Nemam hobije, nemam nešto što bih radio nakon snimanja. Najiskrenije... Toliko radim da sam počeo da cenim trenutke slobodnog vremena. Toliko da tada ne radim ništa - kaže Trifunović.
Ipak, deo svog slobodnog vremena, provodi i na društvenoj mreži Tviter. Kaže da se dugo opirao ličnim profilima na internetu, ali da je na kraju izabrao ovu društvenu mrežu jer, kako kaže, "nije klinački".
- Imam profil na Tviteru od ove godine. Tviter mi je zanimljiviji, nije nekako klinački kao neke druge mreže. Može da bude veoma zanimljiv. Opirao sam se svemu tome do ove godine. Počeo sam vrlo stidljivo. Zasad imam živaca za sve to. Dobro je to što možeš da čuješ nešto pametno i da kažeš nešto značajno - kaže naš poznati glumac.
On ističe da je stavljanje privatnog života na te profile glupost i da je to jedna od stvari koja mu se ne dopada.
- To što ljudi kače svoje slike s letovanja ili generalno iz svog privatnog života čista je budalaština. Predstavljanje svoje intime na taj način je grozno. Na Tviteru još nema toga toliko. Barem zasad - priča Branislav Trifunović.
On ističe da je naš mentalitet zapravo najbolje prikazan u aktuelnom filmu „Smrt čoveka na Balkanu“. Film, naime, govori o usamljenom kompozitoru koji izvršava samoubistvo pred veb-kamerom svog računara.
- U filmu igram policajca, a ovo je komedija koja se zaista pamti - kaže glumac koji trenutno snima film „Spomenik Majklu Džeksonu“. Ostvarenje govori o tome koliko su nam potrebni heroji.
Na pitanje gde sebe vidi za, recimo, 15 godina, Branislav kaže da ne razmišlja o tome.
- Verujte mi da nemam pojma gde sebe vidim sutra, a kamoli za 15 godina - kaže Bane.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti