Chevrolet vas vodi u Njujork: Otkrijte nam – šta je za vas američki san?

Chevrolet vas vodi u Njujork: Otkrijte nam – šta je za vas američki san?

Autor: | 16/11/2012

0

Šta je za vas američki san? Priča o Luisu Ševroletu i nastanku čuvene automobilske kompanija odličan je primer ostvarenja ove fraze. Naime, pre nešto više od sto godina mladi Luis Ševrolet emigrirao je iz Švajcarske u Severnu Ameriku u potrazi za boljim životom. Mladić se ubrzo nakon toga proslavio kao vozač trkačkih automobila, a već 1911. osnovao je kompaniju "Chevrolet Motor Company".
U proteklih sto godina Ševrolet je postao sinonim za uspešnu kopmaniju i dobar i lep automobil smelog i izražajnog dizajna. Dovoljno je reći da danas na svakih 8 sekundi neko, negde u svetu, kupi neki od modela ovog američkog brenda, a svake godine, oko 3.5 miliona vozila proda se u više od 130 zemalja.
Čuvena kompanija želi svojim sadašnjim i budućim kupcima u Srbiji da pomogne da mit o američkom snu pretvore u stvarnost i na svojoj koži osete moć ove krilatice! Kako? Veoma jednostavno! Odgovorite na pitanje "Šta je za vas američki san?" i osvojite nagradu!
Glavna premija je nagradno putovanje za dve osobe u Njujork na pet dana, a tu je još sto utešnih nagrada za one najbrže.
Nagradna igra traje od 29. oktobra do 18. novembra 2012.
Za odlazak u Veliku jabuku započnite igru na Chevroletovoj Facebook stranici i napišite šta za vas znači "Američki san", a za više detalja posetite Chevrolet Srbija Facebook stranu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin