Nina Badrić: Definitivni kraj bračne zajednice

Nina Badrić: Definitivni kraj bračne zajednice

20/11/2012

0

Kada na velikom koncertu u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića, kojim je Nina Badrić (39) slavila 20 godina karijere nije bilo njenog supruga Bernarda Krasnića (32), bilo je jasno da nešto u njihovom braku opet ne štima – a sve glasnija šuškanja kako je njihov razlaz ovaj put konačan, pevačica je i sama potvrdila.
- Istina je, Bernard i ja smo se razveli, papiri su potpisani - rekla je Nina Badrić u ekskluzivnom razgovoru za hrvatsku Gloriju.
- Početkom septembra seli smo i razgovarali, pa smo zaključili da smo našem braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali, nažalost nije išlo.
O razvodu Nina, koja je trenutno u poseti sestri u Rimu, a već u četvrtak očekuje ju koncert u Budvi, govori smireno i bez gorčine.
- Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem sebi ne mogu predbacivati da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao - rekla je pevačica.
Ona i Bernard Krasnić zaista se nisu olako odlučili na razvod – pre tri godine pevačica je objavila da su se ona i suprug emotivno udaljili, te da se sporazumno razilaze, ali razdvojeni su bili tek šest meseci, tokom kojih su zaključili da ipak ne mogu jedno bez drugog i da među njima i dalje ima ljubavi. Ali, ni drugi put nije išlo, pa su nakon 12 godina veze i šest godina braka zaključili da je najbolje da svako krene svojim putem. Da je ovaj put ljubavi došao definitavan kraj, pevačica je indirektno potvrdila:
- Svako od nas pun je saveta dok mu se ne dogodi neka lična priča, tad sve pada u vodu. Nema smisla ostati u nekoj besperspektivnoj vezi i patiti - rekla je Nina komentarišući niz krahova mnogih estradnih brakova i veza.

Izvor: Gloria.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još