Na Belom dvoru sve spremno za Hello! Person of the Year Party!

Na Belom dvoru sve spremno za Hello! Person of the Year Party!

Autor: | 29/11/2012

0

Večeras će na Belom dvoru u Beogradu biti upriličena još jedna dodela nagrada “Hello! Serbia Person of the Year”, a 22 osobe koje su svojim radom obeležile 2012. godinu dobiće laskavu titulu "Ličnost godine".
U proteklih mesec dana na našem portalu čitaoci su imali priliku da daju svoje predloge, ko je to, i čime, zaslužio ovo priznanje, i ko će kući odneti fantastičnu statuu koju je dizajnirao svetski poznat dizajner Karim Rašid. Kao i prošle godine u ulozi voditelja zajedno će se naći slavni bračni par, glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović-Lečić.
Za razliku od većine manifestacija, laureati "Hello! Srbija ličnost godine" nisu podeljeni u kategorije, već su to poznati sa filmske, muzičke, kulturne i modne scene, kao i ličnosti koje su humanitarnim aktivnostima, prema glasovima čitalaca, svojim radom i medijskim nastupima obeležile godinu koja je na izmaku.
I večeras će se u ekskluzivnom ambijentu na Belom dvoru okupiti impozantan broj javnih ličnosti, a glamurozna svečanost ponovo je izazvala nezapamćenu pažnju javnosti o čemu svedoči preko 50 akreditovanih novinara, fotografa i TV-ekipa iz celog regiona.
Nešto posle 19 časova zvanice će prošetati crvenim tepihom, a vi, poštovani čitaoci, moći ćete da pratite dešavanja sa lica mesta iz minuta u minut putem našeg portala!
Budite sa nama večeras od 19h i saznajte ko su ličnosti 2012. godine po vašem izboru, kao i šta su zvezde odenule za hod po crvenom tepihu! Očekuju vas fotografije i video snimci sa lica mesta!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin