Sandi Cenov: Aleksandra Kovač je duša od čoveka i voleo bih da snimimo duet

Sandi Cenov: Aleksandra Kovač je duša od čoveka i voleo bih da snimimo duet

Autor: | 02/12/2012

0


Posle višegodišnje pauze Sandi Cenov ponovo je na muzičkoj sceni zahvaljujući albumu "To je to", koji trenutno promoviše u Srbiji.
Album je svojevrstan Sandijev povratak muzičkim korenima, pa će svi koji su ga zavoleli uz hitove "Nebo" i "Malena" uživati u novim pesmama.
- Ovih nekoliko godina nisam se pojavljivao u Srbiji, jer su me mediji pre sedam-osam godina bezrazložno razvlačili, što nije imalo neke veze s mojom muzikom. Ali, sve ovo vreme sam i te kako prisutan u Hrvatskoj i jednostavno nisam stigao pre da snimim album, koji ipak zahteva mnogo vremena i truda. Novi album se zove "To je to", njim se izuzetno ponosim, pa mislim da je red da ga predstavim i svojoj publici u Srbiji. Zato sam tu.
S kim iz Srbije bi snimio duet?
- Ima mnogo odličnih i sjajnih muzičara u Srbiji s kojima bih voleo da snimim duet, ali moja istinska prijateljica i duša od čoveka zove se Aleksandra Kovač, pa bi mi bila velika želja i čast da s njom snimim duet. Naravno, tu je i nedodirljivi i meni najveći od najvećih Đorđe Balašević.
Kažu da se druga žena čuva kao malo vode na dlanu. Da li je u tvom slučaju tako?
- Da, slažem se s tim, jer mi muškarci ne volimo da ponavljamo greške, pa kada drugi put ulazimo u brak ipak malo bolje znamo šta hoćemo. A to da ženu morate da držite kao kap vode na dlanu - moju, pa tako i svaku na ovome svetu, dovoljno govore i sve moje pesme.
U kojim situacijama si se pokajao što se nisi posvetio karijeri pravnika?
- Nikada se nisam pokajao što sam muziku izabrao za životni put. Kako kaže jedna od mojih pesama: "U životu svom ja ne bih ništa menjao, i da mogu istim putem ja bih krenuo".
Kakvi su dalji planovi?
- Pa sve to uvek zavise od moje publike. U Hrvatskoj sam mesecima unapred rasprodat, pa bih voleo da tako bude i u Srbiji i Bosni. A tu je i moj novi PR tim koji će, nadam se, uspeti da moje nove pesme plasira do srca publike.

Izvor: Pressonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin