Na Kopaoniku održan "Magic night"

Na Kopaoniku održan "Magic night"

Autor: | 04/12/2012

0

Jubilarni, peti po redu Magic night Vranac pro korde, održan je prethodnog vikenda u MK rizortu na Kopaoniku. Modni događaj u organizaciji voditeljke Nine Radulović Lečić i top-modela Ivane Stanković savetuje damama i gospodi kako da se obuku u novogodišnjoj noći, ali i šta mogu pokloniti svojim voljenim polovinama.
U skladu sa mestom održavanja ovogodišnjeg Magic night-a prisutni su imali priliku da uživaju u interesantnom programu Đak sporta koji je predstavio dva brenda - Vist Skichick, koji su 1997. godine pokrenuli profesionalni skijaši italijanskog tima, i Campagnolo – namenjenog onima avanturističkog duha. U ulozi manekena na ovoj reviji predstavili su se predstavnici medija, kao i bojne VIP ličnosti.
Gosti su uživali i u reviji elegantnih muških odela Barbosa, koje su nosili Knez, Niggor, Gru, Andrej Maričić, Milan Gromilić, kao i aktuelni svetski šampion u boksu Marko Huk. Modni hepening zatvorila je kolekcija Allegra by Campari, domaća modna kuća u usponu. Nova kolekcija Allegra izrađena je od kvalitetnih italijanskih materijala, od kojih je kreatorka Tanja Petrović izradila elegantne i prefinjene modele. Po završetku revija prisutni u hotelu Grand uživali su na koktel partiju, a šarmantna voditeljka Nina Radulović Lečić još jednom je potvrdila svoj muzički talenat kada je zapevala pesmu grupe Vaya Con Dios "Nah neh nah", čime je oduševila sve zvanice.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još