Demi Mur: Provod u društvu Lenija Kravica

Demi Mur: Provod u društvu Lenija Kravica

Autor: | 06/12/2012

0

Najnovije fotografije poznate glumice Demi Mur sa zabave koju je priredila modna kuća "Šanel" izazvale su zabrinutost kod njenih prijatelja i porodice. Demi i dalje ne uspeva da se stabilizuje iako je prošlo dosta vremena otkada ona i Ešton Kučer više nisu u braku.
Američki mediji prenose da niko od priustnih na zabavi nije bio siguran da li je Demi pripita ili pokušava svima da pokaže kako se dobro oseća. Muzičar Leni Kravic i glumac Džordž Kluni bili su pomalo šokirani njenim ponašanjem.
Demi je za ovu priliku odenula sivi, kratki triko i cipele sa visokom potpeticom. U jednom trenutku Demi je počela da stavlja kosu preko svog lica i izvodila pokrete koji su po mnogima bili čudni i neprimereni.
Novi, mlađani, partner poznate glumice, Vito Šnebel, takođe je bio prisutan na ovoj zabavi, ali se nisu fotografisali zajedno. Međutim, navodi se da je par delovao veoma prisno i strastveno tokom večeri. Razvod Demi i Eštona nije okončan, jer glumica i dalje ne želi da mu da razvod, iz samo njoj poznatih razloga.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin