Američka pop zvezda Kristen Meknamara snimila spot u Beogradu

Američka pop zvezda Kristen Meknamara snimila spot u Beogradu

Autor: | 15/12/2012

0

Kristen Meknamara poznatija pod pseudonimom KMAC jedinstvena je i mlada američka pop diva. Još sa devet godina počela je da komponuje, piše muziku i nastupa i odmah je bila proglašena vunderkindom, a sa 15 godina jedna od vodećih američkih izdavačkih kuća je primećuje i tada počinje njena profesionalna karijera. Ona je svojevremeno bila jedan od finalista najvećeg muzičkog šou programa "American Idol". Na lični zahtev Šer, ona je snimala vokale za film “Burlesque” u kome pored muzičke legende igra i Kristina Agilera.

Prezime Meknamara na irskom znači “čovek vode” i voda za nju ima posebno značenje još od rođenja kada ju je otac kao jednomesečnu bebu vodio sa sobom na more u ribolov. Njena muzika je okean neobičnih tonova i sofisticiranog zvuka koji nosi i pokreće, a u njenim video materijalima često se pojavljuju metaforičke slike vode, pirata i okeana.
Kristen putuje po svetu u potrazi za inspiracijom i novim pesmama i tako je stigla i u Beograd koji ju je odmah opčinio kreativnom energijom i kosmopolitskim duhom. Mlada Amerikanka posebno je vezana za Srbiju odakle je i njen dečko Marko.

Upravo zbog toga, Kristen je odlučila da umesto u Americi spot za svoju novu numeru "Jezebel" snimi u Beogradu. Spot će biti neka vrsta umetničke razglednice srpske prestonice i Kristen bi volela da doprinese predstavljanju i promociji kreativnog Beograda u Americi.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: pop diva

Pročitajte još

Najnovije vesti