Sijena Miler i kćerka Marlou u šetnji po hladnom zimskom danu

Sijena Miler i kćerka Marlou u šetnji po hladnom zimskom danu

Autor: | 17/12/2012

0

Sijena Miler izašla je u šetnju sa kćerkicom Marlou i njihovim psom po hladnom nedeljnom danu u Londonu. Sijena je svoju mezimicu gurala u modernim kolicima za bebu, a u jednom trenutku je njihovog slatkog cnog psića pustila kako bi se istrčao po parku.
U intevjuu za jedan časopis Sijena je otkrila kako joj je majčinstvo promenilo život u većoj meri nego što je to ikada zamišljala.
- Moje telo sad izgledala drugačije, a i sama drugačije gledam na njega, kao da nije moje. Svi nedostaci i mane kojima sam se ranije opterećivala sada su potpuno nebitni i konačno shvatam čemu zapravo služe grudi. Sada imam mnogo veće poštovanje prema svome telu, pošto sam uvidela šta sve može da postigne.
Za razliku od mnogih drugih slavnih roditelja, Sijena insistira na tome da nikada nije angažovala dodatnu pomoć oko deteta.
- Sve vreme je samo nas troje, što je prilično neverovatno, ali i iscrpljujuće. Naravno da ćemo u nekom trenutku unajmiti dadilju, ali smatram da je vrlo važno da prvo sama naučim kakva sam kao roditelj.
Sijena Miler je od 2011. godine u vezi sa glumcem Tomom Staridžom.

Izvor: Life Content

Foto: Fame/Flynet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin