Nikolina Kovač i Saša Kapor: Uskoro venčanje

Nikolina Kovač i Saša Kapor: Uskoro venčanje

Autor: | 23/12/2012

0


Ljubav, vera i nada ušetali su prošle nedelje u dom "Zvezda Granda" Nikoline Kovač i Saše Kapora kada je mladi pevač svoju izabranicu zaprosio poklonivši joj prsten sa tri kamena, koji simbolizuju ova tri emotivna stanja, a pre ovog čina ispred vrata njihovog stana pevačicu je iznenadilo cveće sa balonima na kojima je pisalo:
- Udaj se za mene!
Saša se sa svojom trudnom devojkom Nikolinom verio dva dana pred njen 22. rođendan, a ona je pristala da se uda za njega.
- Jeste, istina je da smo se verili. Prsten mi je ujedno bio i poklon za rođendan. Tačno je i da mi je ispred stana ostavio cveće i balone na kojima je pisalo: “Udaj se za mene”, a potom mi poklonio prsten, koji simbolizuje ljubav, veru i nadu.
- Zaista sam presrećna - kaže Nikolina, koja potvrđuje da su Saša i ona tokom ovog čina bili sami u stanu, kao i da je njenom novopečenom vereniku u ovoj maloj romantičnoj akciji pomogao njihov kolega i prijatelj Stevan Anđelković.
- Članovi naše porodice nisu bili s nama tog dana, bili smo sami u stanu u Beogradu. A Stevan Anđelković je pomogao Saši u realizaciji ovog malog projekta - rekla je Nikolina kroz osmeh. Budući mladoženja nije bio tako rečit kao njegova lepša polovina, ali nije bio ništa manje srećan.
- Čin veridbe je učinjen na originalan i romantičan način uz pomoć mog kolege Stevana Anđelkovića, koji mi je pomogao da to izgleda kao što sam zamislio - potvrdio je Kapor srećne vesti.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još