Vlado Georgiev: Nedostaje nam optimizam

Vlado Georgiev: Nedostaje nam optimizam

Autor: | 25/12/2012

0

- Srećan sam što ću, na novosadskom Trgu slobode, u ovakvom društvu i sa, ubeđen sam, nikad brojnijom publikom, dočekati 2013. Samo da Slobodan Trkulja malo utiša gajde koje, zna se, prizivaju, a pojača frule koje teraju kišu, i eto dočeka najboljeg u Srbiji.
Ovo, na početku razgovora za „Novosti“, kaže Vlado Georgiev, koji će, zajedno sa multiinstrumentalistom Trkuljom i njegovim „Blakanopolisom“, zatim Sergejem Ćetkovićem i, konačno, horom „Viva voks“, ispuniti novosadsku noć između 31. decembra i 1. januara.
- Svi koji se spremaju da dođu u Novi Sad, a najave stižu i iz cele Srbije i okruženja, mogu da računaju na veliku i sjajnu scenu, srca svih nas, rečju spektakl, koji ovaj grad i ljudi koji sve ovo organizuju i zaslužuju - nastavlja popularni Barba.
Šta vi očekujete od 2013?
- Već iz same činjenica da će na samom njenom početku izaći moj novi album, u novu godinu ću kročiti sa mnogo optimizma. Mislim da nam je svima, u ovako teškom vremenu, optimizam neophodan. Meni ga, bogu hvala, ne nedostaje.
Šta donosi album koji najavljujete i jeste li zadovoljni urađenim?
- Mislim da će se izuzetno dopasti ljudima koji vole moju muziku i da sam zaista otišao nekoliko stepenica dalje. Sada kad sam na samom kraju posla, mogu da kažem da sam potpuno zadovoljan, u šta, priznajem, dok smo ga radili nisam bio baš sasvim siguran.
Ima li neka od pesama od koje očekujete više od ostalih?
- Objektivno tu ne mogu da budem - objektivan! Sve ih jednako volim. Zato je najbolje da to prepustimo publici. Ona je, uostalom, uvek konačni sudija.
Bura oko izbacivanja Saške Janković iz „Prvog glasa Srbije“ se ne stišava....
- Pravila su takva kakva jesu, pa se nadam da će se probuditi publika koja sluša i glasa, a da će ona koja ne sluša, a glasa, malo da oladi sa javljanjem.
Bilo je i oprečnih reakcija na vaše izjave tim povodom...
- Ne, nije me to pokolebalo, naprotiv. Štaviše, mislim da je potrebno još doraditi pravila kako bismo mi, kao stručni žiri, govorili ko će proći dalje, a ko ne.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vlado Georgiev