Sandra Perović u društvu pravog džentlmena

Sandra Perović u društvu pravog džentlmena

Autor: | 27/12/2012

0

Novinarka i filmska kritičarka Sandra Perović bila je na londonskoj premijeri filmske adaptacije najpopularnijeg pozorišnog mjuzikla svih vremena “Jadnici“, rađenog po delu Viktora Igoa. Tom prilikom uradila je i intervju sa jednim od najpoželjnijih holivudskih glumaca Hjuom Džekmenom, koji uz En Hatavej i Rasela Kroua tumači jednu od glavnih uloga.
- Hju Džekmen je vrstan glumac, sa velikim brodvejskim iskustvom, zahvaljujući kome i briljira u ovom mjuziklu. Intervju je tekao u ozbiljnijem pravcu o univerzalnosti dela Viktora Igoa koje je i danas relevantno u borbi za pravdu, humanije i moralnije drustvo, delo koje nas uči ljubavi - počinje priču Sandra.
- Stekla sam utisak da je čovek širokih shvatanja, inteligantan, a uz to i šarmantan i pravi džentlmen.
Inače, naša publika imaće priliku da vidi „Jadnike“ početkom sledeće godine na „Festu“, a Perovićeva je ovom prilikom snimila Hjua Džekmena kako se obraća našim gledaocima, što će biti prikazano neposredno pred projekciju.
- Nekoliko puta je snimao najavu dok u potpunosti nije bio zadovoljan. To pokazuje koliki je profesionalac - otkriva atraktivna dama.

Izvor: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti