Grupa "Smak" održala spektakularan koncert u Beogradu

Grupa "Smak" održala spektakularan koncert u Beogradu

Autor: | 30/12/2012

0


Nakon punih 20 godina, članovi legendarne grupe “Smak” ponovo su se okupili i sinoć održali sjajan koncert pred više od 17.000 ljudi u krcatoj Kombank areni! Kragujevački muzičari pokazali su da muzika zaista ne zna za granice, ni starosne ni bilo koje druge, i perfektnom svirkom su, blago rečeno, oduševili publiku. U Areni je, prema očekivanju, bilo mnogo “matoraca”, ali i klinaca, koji su iz prve ruke mogli da se uvere u to kakav je majstor Radomir Mihailović Točak i koliko su dobri ostali članovi benda.
Od prve numere “Kad spavaš sam” počelo je putovanje u prošlost, mnogi bi rekli, i budućnost rokenrola, a ludnica u publici počela je velikim hitom “Šumadijski bluz”, kada se članovima “Smaka” na bini pridružio Pera Džo.
A atmosfera? Kakva se retko viđa. Fanovi iz celog regiona, Bosne, Hrvatske, Makedonije sa transparentima i zastavama, skandiranje Točku i pevaču Borisu Aranđeloviću, koji je pevao kao mladić… Posle skoro svake numere, publika nastavlja da peva, i muzičari im se ponovo pridružuju!
Nastavlja se pesmama “Profesor” i “5. maj”, sjajnim “Crna dama” i “Satelit”, a zatim nešto što se zaista retko čuje “Zajdi, zajdi” i “Ulazak u harem”, uživo!
Za kraj sviraju “Daire”. Nakon dva sata i 15 minuta maestralne svirke, “Smak”, praćen vrištanjem publike, odlazi sa bine. Nadamo se da neće dozvoliti da ih ponovo čekamo 20 godina…

Izvor: Vestionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kombank arena