Marina Perazić: O ljubavi više ni reč

Marina Perazić: O ljubavi više ni reč

Autor: | 03/01/2011

0

marina sa decom Marina Perazić: O ljubavi više ni reč

Više od tri decenije privatni život Marine Perazić bio je otvorena knjiga za javnost. Njene veze sa muškarcima, ljubav i brak sa Firčijem, Farma i posledice boravka na njoj, bile su teme o kojima je Marina otvoreno pričala, često koristeći i svoj profil na Fejsbuku da na njemu otvori srce. Sada je rešila da na priče o svom ljubavnom životu stavi tačku, piše Puls.
- Ne želim da pričam o tome da li u mom životu postoji neka nova ljubav. To je moj privatni život i neću ga deliti sa javnošću.
Slažemo se sa Marinom i pitamo se da li će ostati dosledna sopstvenom obećanju. Ona je od jesenas žiteljka Novog Sada u kome se jako prijatno oseća. Ne čezne za rodnom Rijekom, a ni za morem:
- Bez obzira na hladnoću ne osećam je, proleće neprekidno traje u našem stanu, i po bojama i po klimi. Imam divan pogled iz stana, prozor na kuhinji je okrenut jugu, pa kada se sunce pojavi ceo stan zablista. Moje devojke i ja smo učinile sve da se u njemu osećamo prijatno i da on liči na nas.
Marinina škola zumbe po njenim rečima radi odlično, mlađa ćerka ide u školu u Novom Sadu, a starija pauzira godinu dana spremajući se za dalje školovanje u Americi. Za doček Nove godine sve tri bile su na okupu:
- Ponoć smo dočekale u našem stanu. Nisam ništa poželela od Deda Mraza, bože, skroz sam zaboravila! – smeje se Marina i dodaje. – Moje su se želje ostvarile preseljenjem, i jer su moje cure uz mene. Svim ljudima ću u Novoj godini poželeti manje stresa, da ne odustaju od svojih ciljeva i da čuvaju zdravlje! – završila je Marina svoju novogodišnju zdravicu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Marina Perazič

Najnovije vesti