Jelena Rozga: Otkad mi je Severina rekla da imam seksi noge, stalno nosim miniće

Jelena Rozga: Otkad mi je Severina rekla da imam seksi noge, stalno nosim miniće

Autor: | 04/01/2011

0

Kad mi je Severina rekla da imam seksi noge i da treba da nosim kratko, odlučila sam da je poslušam. I nisam zažalila. U dugim večernjim haljinama, koje sam pre često nosila, bila sam previše ukočena, a i šteta je ne pokazati od baleta lepo oblikovane noge - otkrila je Jelena Rozga u razgovoru za hrvatsko izdanje magazina "Glorija".
- Sad uglavnom nosim miniće u kojima se osećam puno slobodnije jer više ne moram da pazim da mi duga haljina negde ne zapne. Jedino mi je panika da mi se ne vide gaćice - kaže Rozga koja Seve smatra najbolje obučenom Hrvaticom, zbog čega i ne čudi što je oberučke prihvatila njen modni savet.
- Na lepoj ženi sve lepo iz gleda, ali treba imati i hrabrosti. Seve je baš posebna po tome što se usudi da nosi i otkačene kombinacije. Vrlo je maštovita, ima ukusa i sve super nosi - prokometarisala je Jelena stil svoje kolegice. Lepa splitska pevačica ovom je prilikom otkrila još jedan svoj modni fetiš: cipele vrtoglavih potpetica, naime, nosi i po snegu zbog čega, nakon nastupa, menadžer mora da je nosi do automobila.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena rozga