Lindzi Lohan ponovo problematična

Lindzi Lohan ponovo problematična

10/01/2011

0

Problematična glumica Lindzi Lohan, koja se odnedavno leči od zavisnosti od kokaina i alkohola u centru „Beti Ford“, napravila je nedavno skandal u toj bolnici. Naime, sa još dva pacijenta konzumirala je alkohol, a kada ju je osoblje uhvatilo na delu, napala je jednog od radnika Dauna Holanda, koji je pokušavao da pozove policiju. Revoltiran ponašanjem holivudske zvezde, Holand je za jedan poznati sajt dao video-intervju u kome je javnosti otkrio detalje sa lečenja Lohanove.
- Lindzi je te noći bila pijana i van kontrole. Sa još dva pacijenta pokušala je da preskoči zid i pobegne iz rehabilitacionog centra. Kada sam uzeo telefon i pozvao policiju, ona me je napala i izgrebala - rekao je Holand, koji je samo nekoliko sati posle ove izjave izgubio posao jer je odao detalje o lečenju Lohanove, a prema njenim rečima čak ju je tokom svađe i udario.
I pored ovog skandala, Lohanova će nastaviti sa lečenjem u centru „Beti Ford“. Ukoliko ponovo bude nasilna ili ako bude konzumirala nedozvoljene supstance, mogla bi uskoro da se nađe iza rešetaka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: Lindzi Lohan