Goran Bregović: Ja sam najpoznatiji bosanski kompozitor!

Goran Bregović: Ja sam najpoznatiji bosanski kompozitor!

Autor: | 12/01/2011

0

Goran Bregović se i ove zime odmara u svojoj kući na Jahorini, sa suprugom Dženanom i ćerkama! Iako nerado odlazi u rodno Sarajevo, Bregović je istakao da je najpoznatiji bosanski kompozitor.
- Problem je što mi je Sarajevo nekako malo. Nekad imam potrebu da ne sretnem neke ljude, a u Sarajevu je to nemoguće. A već sam se odvikao da sretnem sve, i one koje volim, i one koje ne volim. Više ne poznajem ni muzičare koji žive ovde, ne znam s kim bih tu radio. Doduše, i nemam osećaj da sam nešto, kao, otišao. Samo nisam bio tu kad je pucalo, tako se zadesilo. Ali, ja sam vaš kompozitor. Najpoznatiji kojeg imate, šta ću vam ja - rekao je Brega za „Dnevni avaz" i otkrio da više nema šanse da svira sa „Bijelim dugmetom".
- To su neke stvari iz mog bivšeg života. Ono je bilo lepo, ona tri koncerta. Ne znam što bismo pravili četvrti. Nema tog motiva, nema razloga. Nećemo sad od toga praviti tezgu. Barem ja neću, oni ako hoće, neka to rade. Da budem iskren, ja sam se toga nasvirao. Nemam više takvih ambicija, druge stvari sada predstavljaju uspeh - rekao je Brega, prenosi Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: goran bregovic