Vlado Kalember sa sinom uživa na Pagu

Vlado Kalember sa sinom uživa na Pagu

Autor: | 13/01/2011

0

Jedan od seks simbola osamdesetih, za kojim su uzdisale mnoge devojke, a momci pokušavali da imitiraju njegov način pevanja... Vlado Kalember, još uvek nije ponovo pokrenuo "Srebrna krila", iako je obećao, ali je zato zadovoljan drugom, mnogo važnijom ulogom - ulogom tate. Trenutno se odmara na Pagu sa svojim četvorogodišnjim sinom Darjanom, sok supruga Ana Rucner u Kini ima koncerte.
Podsećanja radi, Vlado se oženio kada je imao 52 godine, a njegova draga Ana "samo" 30 manje od njega! Za mnoge prekasno, za mnoge prerano, ali ovaj i dalje šarmantni pevač specifičnog načina pevanja, je tada rekao: - Ako nisi materijalno, statusno i intelektualno superioran ženi, nemoj se ni ženiti!
Ipak, iako je zazvučalo previše "mačo-balkanski", Vlado se brzo "ispravio": - Ja sam iskustveno superioran u odnosu na nju, a ne intelektualno! E, pošto su već prošle godine od kada je stao na ludi kamen i od kako je postao tata... neke stvari su se izmenile. Izgleda da mu ovih dana najviše prija uloga tate.
- Evo, Darijan i ja smo na moru, na Pagu. Sve je mirno i nema turista. Ostajemo do kraja nedelje, pa se onda vraćamo u Zagreb. Sami smo nas dvojica, moja supruga je trenutno poslovno u Kini -
rekao je Vlado koji je prošle godine najavio povratničku turneju svojih "Srebrnih krila", ipak za sada još nema najave dugo očekivanog koncerta.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vlado kalember