Dragan Vujić Vujke: Ulubile me žene načisto!

Dragan Vujić Vujke: Ulubile me žene načisto!

Autor: | 16/01/2011

0

Dorćolski romantičar Dragan Vujić Vujke 10. decembra ove godine proslaviće pedeseti rođendan i 25. godina umetničkog rada. Poznati glumac, iza koga su brojne uloge kako pred kamerama, tako i na „daskama koje život znače“, govoreći o svom emotivnom životu zas Vesti, priznaje:
- Rekao sam, ja
nisam zaljubljen, nego ulubljen, ali sve se to da ispraviti. Ljude intrigira zašto se nisam zarobljavao tim bračnim zajednicama, a ja kažem da sam sad zaljubljen u svoje zdravlje. A s druge strane, lajt motiv mog bavljenja glumom uvek su bile žene. I uvek sam bio neko ko je imao tu dozu infantilnosti da pre predstave dođem i zvirnem kroz zavesu da nađem nekog za koga ću igrati to veče. I doživljavao sam neke ljubavi iz publike. Dešavalo se da osoba dolazi dva, tri puta na predstavu i sedi na istom mestu.
O iskustvima koje je imao sa ženama, ali i o tome kako zamišlja idealnu partnerku, Vujke priča:
- Mnogo puta kada sam se davao na zlatnom poslužavniku nisam bivao interesantan. Mada moram da priznam da sam velemajstor, a ne igram šah, u izboru pogrešnih osoba. Bijući te neke ženske bitke, što kaže Zvonko Bogdan, ja ću negde gledat' u daljinu i sve više tražiti tišinu. Potrebne su mi mirne partnerke, neko ko neće da mi bude šibica, nego voda. Ja sam Strelac, vatra, pa mi je potrebno da igram životni ping-pong, a da s druge strane imam podršku jer hteo-ne hteo, moram da budem egocentrik pošto sam tamo na sceni. Da su mi žene u životu učinile dobroga, divnoga, lošega i gorega, jesu. Od sveg pomalo. Imam jednu mešanu salatu raznoraznih emocija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti