Folk diva preživela dramu: Seka Aleksić izgubila bebu!

Folk diva preživela dramu: Seka Aleksić izgubila bebu!

Autor: | 18/01/2011

0

Folk diva Svetlana Aleksić početkom ove godine doživela je veliku tragediju! Seka, koja je bila u drugom mesecu trudnoće, izgubila je bebu spontanim pobačajem, a lekari su ustanovili da se radilo o vanmateričnoj trudnoći! Kako saznajemo, nekoliko dana posle dočeka pevačici je tokom noći pozlilo u njenoj vili u Staroj Pazovi, nakon čega ju je njen suprug Veljko Piljikić prebacio u privatnu bolnicu u kojoj se Aleksićeva i njena porodica inače leče. Posle pregleda na odeljenju ginekologije, lekari su konstatovali da se radilo o vanmateričnoj trudnoći i da je pevačica nažalost izgubila plod.
- Seka je znala da je trudna, ali nije imala pojma da je reč o vanmateričnoj trudnoći. Tu noć su ona i Veljko bili kod kuće, kada je dobila jake bolove u stomaku, a potom i krvarenje. Seka je bukvalno umirala od bolova! Veljko ju je uz pomoć obezbeđenja stavio u automobil i odvezao do bolnice. Sve vreme se u autu savijala od bolova i plakala jer se plašila za bebu. Bila je svesna da nešto nije u redu sa plodom, zato je sve vreme od Veljka kroz plač tražila da joj spasu bebu. Nakon pregleda, lekari su odmah konstatovali da je došlo do pobačaja. Operisana je laparaskopskim putem, a Aleksićeva je u bolnici zadržana pet dana. U njen apartman niko nije smeo da ulazi osim ličnog lekara, najboljeg prijatelja i Sekinog supruga -
navodi sagovornik blizak folk zvezdi.


Upućeni tvrde da je Seka teško podnela gubitak bebe i da je danima bila tužna, depresivna i da ni sa kim nije htela da razgovara. Veljko je danonoćno bio sa njom u apartmanu i uspeo da joj pomogne da prevaziđu gubitak naslednika. Tek nakon nekoliko dana Seka se povratila od šoka.
- Veljko joj je stalno donosio cveće, lutkice i poklone kako bi što pre prebolela gubitak, ali ona je dan i noć samo plakala. Isključila je mobilni telefon i nikom se nije javljala. Soba joj je bila puna Diznijevih junaka, plišanih lutkica Mikija i Mini, koje pevačica obožava, ali ništa nije pomagalo -
kaže izvor iz klinike na kojoj se Aleksićeva lečila. Inače, lekari smatraju da je visoka temperatura od 39,7 stepeni, koju je Seka dobila pred doček Nove godine, bila znak da nešto nije u redu, ali je tada konstatovana upala glasnih žica, a Seka je sa poslednjim atomima snage odradila doček i reprizu kako ne bi izneverila fanove. Naredne nastupe u Paraćinu i Kolašinu je otkazala, posle čega je usledila njena borba sa novonastalom situacijom. Seka se posle tragedije potpuno povukla iz javnosti, a kako saznajemo, još uvek svoju tugu deli samo sa suprugom, majkom i najboljim prijateljima. Iako se svi trude da gubitak što pre prevaziđe, pevačica se teško miri sa ovim životnim udarcem.
- Svetlana Aleksić se posle praznika povukla na neko vreme iz javnosti, a na vašu priču nemamo komentar - poručili su nam iz pevačicinog PR tima.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić