Posle gubitka bebe, Seka Aleksić završila kod psihologa!

Posle gubitka bebe, Seka Aleksić završila kod psihologa!

Autor: | 19/01/2011

0
Seka Aleksić

Folk diva Svetlana Seka Aleksić, nakon što je zbog vanmaterične trudnoće izgubila bebu, pomoć je zatražila od stručnih lekara kao što su to u sličnim situacijama učinile i mnoge svetske zvezde. Iako su suprug Veljko Piljkić i pevačicina porodica sve vreme bili uz nju pokušavajući da joj ublaže gubitak, Aleksićeva je tonula u sve dublju depresiju, pa je na predlog svojih najmilijih posetila psihologa.
- Seka je izuzetno jaka osoba i s godinama je naučila da se bori sa mnogim životnim nedaćama, ali ju je ovaj gubitak potpuno slomio i nije se stidela da prizna da joj je potrebna pomoć psihologa. Ona i Veljko su odlučili da odu zajedno na razgovor i već posle nekoliko terapija bilo je očigledno da se polako vraća u normalan životni tempo. Psiholozi su joj objasnili da se takve stvari dešavaju i da ne treba da se predaje i gubi nadu za novu trudnoću. Iako se boji komplikacija u narednoj trudnoći, stručnjaci su joj ulili nadu da se, uz redovne kontrole, sve nepravilnosti mogu uočiti na vreme - kaže za Press izvor blizak pevačici.


On ističe da je Seka vratila osmeh na lice, što je najviše usrećilo njenog supruga, koji više nije mogao da je gleda beživotnu. Pevačica je poslušala savet stručnjaka da se što pre vrati radnim obavezama kako bi skrenula misli i okrenula se budućnosti. Tako je Aleksićeva, prvi put posle tragedije, nastupila prošlog vikenda u Prijedoru u elitnoj diskoteci „Eks-Ju" pred dve i po hiljade ljudi.
- Seka je otpevala dva bloka po sat vremena i oduševila fanove u Republici Srpskoj. Još jednom je pokazala koliki je profesionalac jer se na sceni nijednog trenutka nije moglo primetiti da je preživela veliki gubitak. Sve vreme se obraćala publici i pevala uz osmeh. Kada je završila nastup i vratila se u bekstejdž kod Veljka, ponovo se rasplakala, ali je bila svesna da je ovim nastupom probila led i da će joj sada biti lakše - ističe izvor.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić

Najnovije vesti