Nikolina Pišek na snimanje spota sa Sašom Kovačevićem došla u pratnji dečka Matije Ćorkovića!

Nikolina Pišek na snimanje spota sa Sašom Kovačevićem došla u pratnji dečka Matije Ćorkovića!

Autor: | 20/01/2011

0

Nova pesma Saše Kovačevića je "Idemo do mene", i bez Nikoline Pišek, je skoro siguran hit, a sa njom... Kad obučena u crni kožni korset zavodljivo prošapuće: "Tako blizu, malo bliže, svakog trena želim više. Neka tvoja ruka krene, idemo do mene." Ko bi joj odoleo? Ali ovaj put su svi pogledi bili prikovani za nju jer se u klubu "Molokini", u kojem je sniman spot, pojavio i njen dečko Matija Ćurković. Izgleda da se, kao i njena zemljakinja Severina, retko odvaja od svoje nove ljubavi. Da nije i ovde brak u najavi?
- Nikad se ne zna. Ja sam užasno spontana i kod mene ili će se nešto dogoditi u trenutku kad se najmanje očekuje ili se neće dogoditi nikad. Ali, nekako sve prema trenutnom impulsu! -
smeje se seksi Hrvatica.
Prvo je našla dečka iz Srbije, pa se digla halabuka oko učešća Nikoline Pišek u kvizu “Ja volim Srbiju”. Snimila je spot sa srpskim pevačem, a stigle su ponude i sa ovdašnjih televizija. Kako kaže, neke je odbila, a druge možda i prihvati. Kako stvari stoje, pre će se Nikolina Pišek doseliti u Beograd nego Severina.


- Ne verujem da ću se ikada preseliti u Beograd, ali sam u njemu dovoljno često da se više ne osećam kao stranac. Tu sam bar dvaput mesečno -
kaže Nikolina. A snimanje je bilo kao i svako drugo. Malo na ulici, a malo u klubu “Molokini”, trajalo je od jutra do mraka. Prvo su stigli statisti i šminkeri, pa tonac, snimatelj, reditelj i ostala ekipa “iza kamere” i na kraju glavni glumci - Saša Kovačević i Nikolina Pišek. Zapravo, poslednja je stigla Stanija Dobrojević koju su producenti pozvali dan ranije. Kad je već u Srbiji, što da i ona ne bude u Sašinom spotu.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin