Kristijan Bejl glumi Teslu!

Kristijan Bejl glumi Teslu!

Autor: | 24/01/2011

0

Britanski glumac Kristijan Bejl (36), koji se proslavio ulogom Betmena u filmu „Mračni vitez“, igraće glavnu ulogu u filmu o Nikoli Tesli, našem čuvenom naučniku. Na filmu zajednički rade producent i glumac Vladimir Rajačić, rođeni Pećanac, i reditelj oskarovac Branko Lustig, poreklom iz Osijeka. Bejl je od 29. januara 2000. u braku sa našom Sandrom Blažić (40), poznatijom kao Bibi, koja je ranije bila lični asistent glumice Vinone Rajder.
Sandra je rođena u Čikagu. Bejl i Sandra žive u Santa Moniki (Kalifornija) i imaju ćerku Emelinu, koja je rođena 27. marta 2005. Bejl se proslavio u filmovima „Carstvo sunca“, „Prestiž“, „Američki psiho“, a na nedavnoj 68. dodeli „Zlatnog globusa“ dobio je nagradu kao najbolji sporedni glumac za rolu u filmu „Borac“, u kome glumi boksera koji se bori protiv zavisnosti od droge. Primajući nagradu Bejl se pre svega zahvalio na podršci supruzi Sandri: 
- Ne možete nešto ovako veliko slaviti iskreno ako nemate s kim. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije Sandre. Ona je jaka žena i sve dugujem upravo njoj -
naglasio je Bejl. Pretprodukcija filma je počela, kako prenose mediji iz Holivuda. Zanimljivo je da Kristijanu Bejlu ovo neće biti prvi film u kome će glumiti, a u kome se pojavljuje Nikola Tesla. Naime, u filmu „Prestiž“, u kome je Bejl glumio mađioničara, pojavljuje se i Nikola Tesla, slavni srpski naučnik, koga glumi pevač i glumac Dejvid Bouvi. Osim Kristijana Bejla u novom filmu o Nikoli Tesli igraće sjajna glumačka ekipa. Teslinog konkurenta Tomasa Edisona glumiće Nikolas Kejdž. Glavna ženska uloga je poverena Loliti Davidović (49), kanadskoj glumici srpskog porekla. Ona je udata za reditelja Rona Šiltona, sa kojim ima ćerku Valentinu. U filmu bi trebalo da glumi i Rade Šerbedžija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kristijan bejl

Pročitajte još

Najnovije vesti