Marija Karan: Entoni Hopkins je u svetu filma - bog, nisam ni sanjala da ću s njim biti na crvenom tepihu!

Marija Karan: Entoni Hopkins je u svetu filma - bog, nisam ni sanjala da ću s njim biti na crvenom tepihu!

Autor: | 28/01/2011

0

Da se snovi ostvaruju kada čvrsto veruješ u njih, dokazuje i naša mlada glumica Marija Karan koja je dočekala premijeru svog prvog holivudskog filma “The Rite“ („Ceremonija“), a crvenim tepihom se prošetala u društvu legendarnog Entonija Hopkinsa koji u ovom ostvarenju tumači glavnu ulogu. Marija je blistala od sreće. Delila je osmehe i svojom lepotom je privukla veliku pažnju prisutnih, pre svega medija koji su bili oduševljeni njenom pojavom. Nakon filma, usledila je i žurka u klubu “My House“, piše Blic.
- Sve se odigralo pre dva sata i mogu vam reći da sam još pod utiskom. Ne znam na koji način da vam opišem uzbuđenje koje sam osetila u trenutku kada sam se našla na crvenom tepihu. Oko mene je bilo dvesta reportera koji su u glas vikali 'Marija, Marija' i definitivno je da mi posle toga uopšte nije bilo dobro - iznela je Marija prve utiske u razgovoru za “Blic” samo nekoliko sati po završetku premijere.
- Sve je bilo nekako nerealno. Od trenutka kada je limuzina došla po mene do trenutka kada sam se pojavila na tepihu. Izuzetno mi je drago što sam nosila haljinu svoje prijateljice Kamele Kotur i zaista sam se lepo osećala u njoj, super mi je stajala. Kada su premijere u pitanju, haljina i izgled su veoma bitni, a sećam se da su mi reporteri vikali da se okrenem kako bi me slikali i da su se svi pitali ko me je obukao. Ovo iskustvo je bilo predivno, osećala sam veliko uzbuđenje i samo sam širila usne u veliki osmeh, od srca. Taj osećaj se jednostavno ne može opisati, niti prepričati - kaže Marija, koja je se svojim prvim holivudskim tepihom uspeha prošetala pod ruku sa Entonijem Hopkinsom.
- Entoni Hopkins... da! On je u svetu filma jednostavno bog! Ali nemam takav osećaj dok razgovaram s njim. Sećam se da sam ga dok smo stajali na tepihu gledala u oči, a on me je pitao kako se osećam i da li sam dobro. I sve što se dešava oko mene nije mi dalo vremena da osetim uzbuđenje što se tu nalazim baš s njim. Još mi se nisu slegli utisci. Tokom večeri smo pričali o Bogu i religiji, i pored njega se jednostavno osećate nekako produhovljeno i sveto - ističe Marija, koja je nakon premijere uživala na partiju u jednom klubu u L.A. Ona kaže da glumci u Holivudu, pak, najmanje pričaju o glumi, ali da glumiti u filmu sa Entonijem Hopkinsom nije mala stvar. 
- Kao mala, dok sam gledala filmove sa Hopkinsom, nisam ni mogla da pretpostavim da će mi se ovo desiti. Tako da ako me pitate da li sam sanjala da ću se naći sa Entonijem Hopkinsom na tepihu, moj odgovor je da nisam mogla to ni da naslutim...
Marija je nakon premijere bila zadovoljna i zbog svoje uloge.
- Nakon što sam odgledala film, izuzetno sam zadovoljna ulogom i ponosna na sebe. Moja uloga je krajnje efektna i sadržajna. Ovo je zaista veliki film i ova uloga je za mene izuzetno značajna. Zadovoljna sam i produkcijom, načinom na koji su vodili računa o svemu i cela ekipa filma je bila odlična, drago mi je što sam bila deo nje - kaže Marija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti