Ništa od pomirenja Nataše i Dače

Ništa od pomirenja Nataše i Dače

29/01/2011

0

Od pomirenja bračnog para Nataša Bekvalac - Danilo Ikodinović zasada izgleda nema ništa, jer pop pevačica i dalje odbija da komunicira sa svojim suprugom, čak i preko advokata Dragana Gojkovića. Pravni zastupnik pop zvezde potvrdio je u petak “Novostima” da ga je Danilo zamolio da mu upriliči susret i razgovor sa Natašom kada se vrati sa zimovanja na Zlatiboru, početkom naredne nedelje.
- Preneo sam to Nataši, ali ona je uzdržana. Rekla je da će, kada se vrati u Novi Sad, najpre razgovarati sa mnom, pa tek onda odlučiti da li će se susresti sa njim - kaže Gojković, koji je odlučio da do Natašinog povratka sačeka sa predajom zahteva za razvod braka sudu.
Ikodinović se, u međuvremenu, iselio iz njihovog zajedničkog stana u Novom Sadu.
- Pomirenje? Hmmm... Ne bih rekla - kazala je u petak za Novosti Jelena Mrkić, Natašina sestra od tetke koja je, kako se ispostavilo, prva pevačici prenela sumnju da je njen suprug Danilo u prisnim odnosima sa medicinskom sestrom Milicom Dražin (27). Potom je, prošlog vikenda, upriličila susret dveju suparnica kada je Nataša videla sporne SMS poruke. Miličin telefon smesta je odnela advokatu Draganu Gojkoviću, kao dokaz i povod za pokretanje brakorazvodne parnice.
Nataša ovu sedmicu sa svojom i Dačinom kćerkicom Hanom, majkom Mirom i sestrom Kristinom provodi na skijanju na Zlatiboru. Za to vreme, Ikodinović je posvećen svojoj kafani “Tako je suđeno” na Petrovaradinu. Poručuje da će ostati u Novom Sadu u koji se iz rodnog Beograda preselio posle venčanja sa Natašom. U njegovom bliskom okruženju kažu da je bivši vaterpolista skrhan zbog bračne krize, ali i novinara koji ga svakodnevno saleću i zapitkuju o najintimnijim detaljima iz privatnog života. U međuvremenu, Milica Dražin se oglasila i energično demantovala da je u vezi sa Ikodinovićem.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti