Na scenu se vraća i Mobi Dik!

Na scenu se vraća i Mobi Dik!

Autor: | 01/02/2011

0

Povratak muzike '90-ih, pevača i grupa koje su žarile i palile u to vreme postao je trend u Srbiji poslednjih dana. Posle ponovnog okupljanja grupe Tap 011 u staroj postavi i najave njihovog koncerta u Beogradskoj areni 1. aprila, na scenu se vraća i Mobi Dik. Srđan Čolić, frontmen ovog nekada popularnog dueta u kome su karijeru započele Ana Stanić i Aleksandra Perović, odlučio je da održi koncert 5. aprila u Centru "Sava".


Međutim, Ana je odbila da se popne na scenu sa bivšim dečkom, što i ne čudi s obzirom na to da je više puta priznala da se stidi početaka u Mobi Diku, posebno pesme "Rodiću ti sina, kralja kokaina" s kojom su '90-ih harali po diskotekama. Ona je sada fina, urbana pevačica koja svira i peva neku drugu muziku.
Za razliku od nje, Aleksandra je bez mnogo razmišljanja prihvatila Srđanovu ponudu da ponovo zajedno zapevaju. Poslednjih godina Čolić se potpuno povukao sa estrade, komponovao je za kolege, ali daleko od očiju javnosti. Oženio se i dobio sina Stribora, a onda je poželeo da se vrati na scenu. On je nedavno objavio singl "Mala", kojim najavljuje povratak na estradu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: mobi dik