Ivana Jordan snima novi singl i slavi deceniju rada

Ivana Jordan snima novi singl i slavi deceniju rada

Autor: | 02/02/2011

0

Kantautorka Ivana Jordan ući će ovih dana u studio kako bi snimila novi singl. Pop pevačica, koja je na prošlogodišnjem susretu češke i srpske teniske reprezentacije na Dejvis kupu, publiku u „Beogradskoj areni“ oduševila izvođenjem himni obe zemlje, kaže nam da je napisala divnu pesmu, koju će pratiti brza i vedra melodija.
- Verujem da će numera biti pravo iznenađenje za poštovaoce moje muzike, jer svi koji su je čuli, slažu se da je reč o novom zvuku koji, ipak, podseća na mene.


Plavokosa pevačica osim singla priprema i novi album, kojim će obeležiti deset godina karijere. Takođe, planira turneju po Srbiji, ali i veliki solistički koncert u Beogradu. Na pitanje hoće li napraviti predah i otići negde na zimovanje, Ivana za „Novosti“ kaže:

- Planirala sam u januaru da odem na skijanje ali nisam stigla. Već je deset godina prošlo otkako nisam stala na skije. Obožavam sportove na snegu, tako da se nadam da ću se ovih dana organizovati i otići na produženi vikend na neku našu planinu. Rado bih zbrisala u toplije krajeve jer obožavam sunce, ali sam zbog posla prisiljena da taj odmor odložim za kasno proleće ili leto.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivana jordan

Pročitajte još