Aleksandra Kovač pravi audiciju za mlade talente

Aleksandra Kovač pravi audiciju za mlade talente

Autor: | 04/02/2011

0

Škola "Beogradski glas" koju vodi poznata pevačica Aleksandra Kovač održaće audicije ovog vikenda za prijem novih učenika. Ova škola radi od 2009. godine, a prema Aleksandrinim rečima osnovni cilj jeste da polaznici nauče da pravilno upotrebe glas i tehniku pevanja, te da izgrade svoj stil i budu inovativni.
- Nadam se velikom broju talentovanih kandidata svih uzrasta! Pozivam ih da se prijave i uče od vrhunskih stručnjaka kako da pravilno koriste svoj glas, a da se u isto vreme divno druže sa svojim vršnjacima u pozitivnoj i inspirativnoj atmosferi -
kaže za "Blic" Aleksandra Kovač i ističe da su se do sada već izdvojili neki mladi talenti.

- Romanova i moja ideja, kao osnivača škole 'Beogradski glas', bila je da damo šansu deci i odraslima koji žele da školuju svoj glas, ne samo kroz rad u školi, već i kroz snimanja i promovisanje pesama koje smo posebno za njih pisali i koje su deo albuma 'Beogradski glas 10'. Tu su se već izdvojili fantastični vokali Kristine Mihajlovski i Ane Maglice, koje su bile i gosti na mom koncertu u Domu sindikata, kao i vokalni sastav 'BG devojke', koje su mi pevale prateće vokale na koncertu, ali i na koncertu Bisere Veletanlić, na 'Kolarcu - navodi za Blic poznata pevačica i najavljuje novo izdanje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin