Mik Džeger prvi put uživo nastupa na dodeli Gremija!

Mik Džeger prvi put uživo nastupa na dodeli Gremija!

Autor: | 04/02/2011

0

Vođa grupe "Roling Stons" Mik Džeger prvi put će uživo nastupiti na svečanoj dodeli muzičkih nagrada Gremi, 13. februara u Los Anđelesu, preneo je danas časopis "Bilbord". Džeger će učestvovati u omažu legendi soul muzike Solomonu Burku koji je umro prošle godine. Berk je nekoliko puta nastupio kao predizvođač na koncertima "Roling Stonsa". Na 53. dodeli Gremija, Džeger će se na bini pojaviti zajedno sa soul pevačem Rafaelom Sadikom.

- Uzbuđeni smo, oduševljeni i radosni i s nestrpljenjem iščekujemo Mikovo prvo pojavljivanje na bini Gremija - izjavio je Nil Portnau, čelnik američke Akademije za diskografsku umetnost i nauke koja dodeljuje Gremije. "Džegeru će to biti prvi put, on nikada nije pevao na Gremijevoj bini".
Godine 1986. "Roling Stonsi" su dobili Gremija za celokupno stvaralaštvo i iz Londona su se putem satelita uključili u televizijski prenos.
- Imali smo uključenje iz Londona gde je bilo tri sata ujutro - rekao je Ken Erlik koji je više od 30 godina producent svečanosti. Erlih je naveo da je oduvek želeo Džeger i "Stonsi" nastupe na dodeli ali je tek ove godine uspeo da organizuje dolazak legendarnog rokera. Među izvođačima koji će nastupiti na dodeli su Rijana, Si Lo Grin, Gvinet Paltrou, Eminem, "Arkejd Fajer", Kejti Peri, Bruno Mars, Ašer, Lejdi Gaga, "Lejdi Antebelum" i Džastin Biber.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: mik džeger