Nataša Bekvalac poručila: Jača sam nego ikada!

Nataša Bekvalac poručila: Jača sam nego ikada!

Autor: | 05/02/2011

0
„Novosadska barbika" nastupila u beogradskom klubu „Magacin"

Ekipa Pressa prisustvovala je koncertu „novosadske barbike", za koji se na ulazu tražila karta više. Separei i ostatak prostora bili su ispunjeni do poslednjeg mesta, a brojni fanovi koji nisu imali kartu čekali su je ispred kluba kako bi se slikali sa njom. Nataša je na nastup došla oko jedan sat posle ponoći, u društvu u mlađe sestre Kristine i dve drugarice. Nastup je otvorila pesmom „Prva u piću", a nakon toga se obratila prisutnima.

- Ovde sam samo zbog vas, jača nego ikada! Hvala vam što ste uvek bili uz mene - rekla je Nata, i otpevala pesmu „Ne valjam".
Za vreme svirke, brojne devojke brisale su suze sa lica, dok muškarci nisu skidali pogled sa Nataše. Iako su organizatori izričito zabranili slikanje, oštro oko našeg fotoreportera uspelo je da uslika Lepu Natu, kao i nekolicinu njenih prijatelja koji su došli da joj na ovaj način pruže podršku. Među njima su bili i Mladen Milivojević Baron, Natašina sestra Dragana, bivši dečko Ane Nikolić Dalibor Matić, Marina Tadić i Jelena Mrkić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još