Leo Martin: Godine mi ništa ne mogu!

Leo Martin: Godine mi ništa ne mogu!

Autor: | 07/02/2011

0

Pevač Leo Martin priznaje da je uzbuđen zbog koncerta koji će 14. februara održati u "Sava" centru i kaže da jedva čeka da zapeva pred beogradskom publikom, pišu Novosti. 
- Bez obzira na trajanje od četiri decenije i nebrojeno mnogo koncerata koje sam imao, ovaj mi je posebno važan. Obećavam da ću dati sve od sebe, samo da me zdravlje posluži. Glas me, srećom, drži, a bez njega ne bih mogao ništa, jer nikada nisam pevao na plejbek. Volim živu muziku i uvek na njoj insistiram. Imaću podršku velikog simfonijskog orkestra i Jadranke Jovanović, na čiju energiju računam.
Pevač najavljuje lepo, ljubavno veče i dodaje da nije slučajno izabrao datum koncerta. Želeo je da spoji dva praznika - Dan zaljubljenih i Svetog Trifuna. Biće, kaže, i ljubavi i vina, a biće i gitare, pa da atmosfera bude kompletna. Po rečima Lea Martina, godine mu ništa ne mogu, jer je zadovoljan i živi zdravim životom. 
- Treba uvek biti dobro raspoložen, jer to znači - uvek biti zdrav. Kada je čovek zadovoljan i odiše vedrinom i pozitivnom energijom, onda je uvek u formi. To vam je sigurna formula, garantujem. Osim toga, osmeh dugujem i svojoj supruzi, u kojoj sam našao pravu životnu saputnicu.
Uživamo zajedno, razgovaramo, putujemo i nadopunjujemo se već decenijama. Zaista vodimo lep život, pa ako da bog - neka tako ostane još jedno 50 godina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: leo martin