Đule i seksi devojke: Van Gog snimio spot za pesmu "Rođendan"

Đule i seksi devojke: Van Gog snimio spot za pesmu "Rođendan"

Autor: | 12/02/2011

0

Beogradski sastav “Van Gog” ovih dana je završio snimanje spota za pesmu “Rođendan” sa aktuelnog albuma “Lavirint”. Frontmen benda Zvonimir Đukić Đule kaže da je spot jednostavan i sadržajan, te da doprinosi borbi protiv neukusa.
- Svedoci smo vremena da se preko noći dosta toga promenilo iz ukusa u neukus i negde smo zaboravili na one male stvari, a velike vrednosti koje život čine lepšim i dostojanstvenijim. Upravo inicijacija kako je nastala pesma i video spot u režiji Nemanje Stamenkovića jesu te jedinstvene brojke koje su u stvari datumi bitni u našim životima i koji su se urezali u sećanje i dali nam smisao kroz život. Sve više se okrećemo starim albumima sa nekim ljudima i datumima koji puno znače - kaže Đule za „Blic“.

Poznati roker objašnjava da su ovim spotom hteli, na neki način, i da utiču na to da se skrenu misli sa neukusa i brojnih rialiti serijala koji nam se nemilice svakodnevno serviraju.
- Upravo sadržaj petog spota sa albuma „Lavirint“ tematski govori o tome kako svako na različiti način doživljava istu stvar. Spot sam po sebi je poseban po iskrenosti, a neće promeniti istoriju spotova. „Rođendan“ svojim scenarijom je poseban u odnosu na druge spotove grupe „Van Gog“ po jednostavnosti i sadržajnosti, tako da ovo još nije viđeno iz naše perspektive i nije na odmet da skrenemo misli sa neukusa koji nam mediji plasiraju kroz rialiti šou-program i da se bar kroz tri minuta i 40 sekundi, koliko traje spot, prisetimo ljudi, trenutaka i mesta iz prošlosti i sadašnjosti koji su nam značili, a više ne znače toliko, pa nije na odmet povesti više računa o njima da se ne bi izgubili - ističe poznati muzičar.
Pored članova benda, u spotu su učestvovali i brojni statisti, među kojima su dominirale lepe devojke.
Svi statisti su bili profesionalni na setu. Devojke koje su se pojavile u spotu ispunile su sva naša očekivanja u smislu ozbiljnosti pristupu snimanju. Čak i najmlađi akteri, devojčica Kiša i dečak Relja, izdržali su noćno snimanje i pokazali takođe ozbiljnost. Spot je sniman celu noć u klubu „Komunale“ i zaista nam ta noć nije teško pala jer smo čuli priču od svakog aktera za neki datum i rođendan, što nas je sve oraspoložilo i obogatilo emocijom i kreacijom. Neka ljudi ne očekuju spektakl jer spektaklom se danas zove neki drugi neduhovni sadržaj. Želja nam je da se svako ko pogleda spot bar na tren priseti neke njemu drage osobe - navodi Đule.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: djule van gog