Marija Kilibarda pobegla sa RTS-a na Prvu zbog narodnjaka

Marija Kilibarda pobegla sa RTS-a na Prvu zbog narodnjaka

Autor: | 14/02/2011

0
Pobegla od narodnjaka!
Marija Kilibarda godinama važi za zaštitno lice RTS-a i mnoge je iznenadila vest da uskoro počinje da radi novu emisiju na „Prvoj srpskoj televiziji“.
- U Srbiji trenutno ne postoji TV kuća koja nudi kvalitetniji zabavni program od „Prve“. To je moja zvezda vodilja kroz ovu našu priču i mislim da ću prostor u zabavnim formatima, koji nedostaju RTS-u, za sebe pronaći na svojoj novoj televiziji. Na njoj vladaju optimizam, entuzijazam, veliki profesionalizam, dugo nisam prepoznala bolju perspektivu za voditelje koji se profilišu kao domaćini zabavnih i tok šoua i zato se neizmerno radujem novom početku - ističe Marija u intervjuu za Alo!

- Priča se da su najbolje plate na „Prvoj televiziji“, koliko para su vam ponudili da pređete?
- Da li mislite da bih odgovorila na to pitanje? Ako je došlo do saradnje znači da obe strane moraju biti zadovoljne. Tako je i u našem slučaju.

- Koji format emisije vam je više odgovarao, „Bingo“ ili „Rt dobre nade“?
- Možda pre „Bingo šou“. Svaka emisija je bila dinamična sa obiljem muzike i plesa, imali smo najrazličitije moguće goste iz svih sfera javnog života, a i osećaj da si deo ekipe koja je nekome promenila život iz korena tako što je uručila dobitniku novčanu nagradu je neverovatan. „Rt dobre nade“ je statična emisija, podređena svetkom šampionatu u fudbalu, i u njoj sam bila tiša jer oblast oko koje se sve vrtelo nije moj fah.
- Na „Prvoj“, kako saznajemo, vodićete „Nedeljno popodne“, kakav će biti koncept emisije?
- Recimo da ne bi trebalo da se vezujete za termin emitovanja emisije jer onda odmah pomislite na porodični magazin sa šarenim gostima i pričom koja ide u nedogled. Ono što mi pripremamo je mnogo drugačije od toga, daleko od svih nagađanja u medijima. Emisija će biti potpuno različita od svega što sam dosad radila, ali i od onoga što je domaća publika mogla da gleda na našim TV kanalima. Veliki broj ljudi je uključen u realizaciju ovog projekta i pripremamo veliko iznenađenje.
- Kada ste prešli na „Prvu „, mnogi su mislili da ćete možda zameniti koleginicu Ninu Radulović. Da li vidite sebe kao voditeljku „Ekskluziva“?
- Moj fokus je na onome o čemu sam vam maločas govorila, tako da o drugim formatima za sada ne razmišljam. Mislim da su Danijela i Jovana, koje vode „Ekskluziv“, pravi izbor za mesto domaćina trenutno najpopularnije emisije tog tipa.
- Izjavili ste da emisija „Bingo“ sada promoviše isključivo narodnu muziku i da ne biste mogli mnogo da pružite takvoj formi. Zašto se niste pronašli?
- Ta vrsta muzike mi nije toliko bliska i mislim da bi se to osetilo u mom vođenju. Ovakav „Bingo“ ne bi iz mene izvukao maksimum u voditeljskom smislu.
- Sa Ognjenom Kajganićem ste dugo u vezi, planirate li u skorije vreme svadbu i bebu?

- Da biste razmišljali o braku, mislim da prethodno treba da se verite... To valjda ide tim redosledom, koliko ja znam, a ja to nisam uradila.
- Čime vas je Ognjen osvojio?
- Ha-ha-ha... ne znam ko je tu koga osvojio, on mene ili ja njega.
- U kakvim ste odnosima sa koleginicom Aleksandrom Jeftanović?
- Ne znam zašto mi često postavljaju to pitanje?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin