Beogradski nastup Dite fon Tiz trajaće samo pola sata!

Beogradski nastup Dite fon Tiz trajaće samo pola sata!

Autor: | 15/02/2011

0

Čuvena Dita fon Tiz, buruleska igračica, model i glumica, biće glavna zvezda proslave trećeg rođendana „Grand kazina” od 23. do 25. februara. Pred dolazak u Beograd Dita nije imala posebne zahteve. Ona će izvesti svoje dve poznate i efektne tačke „Feather Dance Show“ i „Martini Glass Show” koje su, nažalost, prilično kratke, pa će svega nešto manje od pola sata biti pred beogradskom publikom.

Dolazi sa menadžerkom i dve asistentkinje, i to dan ranije, a odlazi sutradan, posle nastupa. Prve večeri će biti gost u „Madlenijanumu” gde će iz publike pogledati predstavu. Kada su u pitanju zahtevi poznate igračice, organizatori ističu da nije bilo ničeg neobičnog.
- Ona nije preterano zahtevna u tehničkom smislu, ali kao dama traži tretman koji ide uz nju. To je sve u granicama normalnih stvari, na primer - imaće limuzinu i obezbeđenje. Što se tiče hrane i pića, nije bila zahtevna. Voli šampanjac, što se moglo i očekivati. Biće u apartmanu jer i treba da boravi u nečemu luksuznijem, što nije obična soba, i to je neki tretman koji mi kao kazino inače možemo da pružimo i drugim gostima, tako da to za nas nije nikakva novena -
rekao je Miloš Simić iz „Grand kazina“. Interesantno je da Dita za svoje tačke bira asistentkinje na licu mesta, pa će uz nju nastupiti i jedna naša devojka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Dita fon Tiz

Najnovije vesti