Ukrao tortu Paris Hilton sa rođendanske proslave vrednu 2.000 dolara

Ukrao tortu Paris Hilton sa rođendanske proslave vrednu 2.000 dolara

Autor: | 20/02/2011

0

Paris Hilton je 17. februara proslavila svoj rođendan, u krugu prijatelja, ali jedan od gostiju ukrao je jednu od nekoliko torti i time se pohvalio sutradan preko svoje "Fejsbuk" stranice. Muzičar iz Los Anđelesa, koji koristi ime "Paz" na svom "Fejsbuk" profilu, pohvalio se kako ga je prijatelj Kevin uveo na rođendan bogatašice Paris Hilton koja je slavila svoj trideseti rođendan, i da joj je ukrao tortu.
Kada je čuo da je torta plaćena dve hiljade dolara, i da je jedna od nekoliko torti koju će nakon proslave verovatno baciti, Paz je odlučio da ukrade tortu i odnese je kući, jer bi bila šteta da bude bačena.

Torta je napravljena u "Mulen Ruž" stilu, što je bila i tema rođendanske proslave, a koštala je dve hiljade dolara. Nakon što je tortu odneo kući, slikao je, i obajvio je fotografiju na svom "Fejsbuk" profilu.
- Probudio sam se jutros as tortom vrednom dve hiljade dolara u mom dnevnom boravku. Velika je. Crvena je. Na njoj piše 'Paris' i jako je ukusna - napisao je Paz na profilu, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: paris hilton

Pročitajte još