Neverovatan spisak zahteva čarobne violinistkinje Vanese Mej!

Neverovatan spisak zahteva čarobne violinistkinje Vanese Mej!

Autor: | 22/02/2011

0

Vanesa Mej u Beograd stiže sa svojih pet ličnih asistenata, dok bend od deset muzičara dolazi odvojeno. Za nju i tih njenih pet ličnih asistenata neophodne su dve garderobe koje nije baš nacrtala i obojila, ali ih je do detalja opisala. Zidovi u obe garderobe moraju biti obloženi tapetama i u njima moraju biti jaka svetla i nečujni (low fan) klima-uređaj koji će održavati tempreturu prostorije na 24 stepena.

Za svaki sluačj, u obe mora da bude i po jedna grejalica. Prva garderoba mora da ima i kupatilo, ali je violinistkinja za svaki slučaj naglasila da u njemu očekuje WC, lavabo i tuš kabinu, kao i nekoliko rolni toalet papira, tečni sapun,  deset velikih i malih peškira, ali strogo belih!
Osim toga, tu mora da bude ogledalo na kojem će se videti cela figura, utičnice prilagođene za britansku tehniku, dve lvisoke lampe, prenosni stereo CD / CDR plejer, “ketl” za vodu, toster, mikrotalasna i frižider. Pošto je prva garderoba očigledno namenjena za “život” u frižideru treba da je čeka pet velikih i deset malih flaša Evian vode, kvalitetno francusko suvo crno i belo vino,  po četiri limenke "Budweisera", dijetne Coca Cola i Chery Coce i, mada ih stiže šestoro, hrana za “samo” četiri osobe. Violinistkinja je i u tome bila jasna. Tražila je dve vrste hleba, od celog zrna mešanih žitarica i ražani.

Za “vreme čaja” tu mora da bude i med, granulirani smeđi šećer, kamilica, metvica i engleski “breakfast tea”. Dalje, u frižideru mora da bude sveže punomasno mleko, srećom kravlje, a da zdrav način života bude zadovoljen, mora da bude i sojino mleko “bez šećera”, sveže voće “zrelo i spremno” (što znači grožđe očišćeno od koštica, jabuke, krušake, breskve iseckane…), sveže ceđeni sok od pomorandže i sušeno voće.

Pošto očigledno nisu svi u timu poklonici zdravog života, tražila je i ljuti senf, ali strogo engleski ili francuski, pečenu šunku i pileća prsa, engleski “čedar” i “stilton” sir, francuski “brie” i punomasnu “filadelfia” pavlaku i četiri kese čipsa ““Kettle” ili "Twiglets". Koncepcija druge garderobe je potpuno različita. Ona izgleda služi za vežbanje tako da u njoj uz prenosni stereo CD / CDR plejer u njoj očekuje stalak za note, kombinovano gitarasko pojačala (Fender / Trace-Elliot) i (džek-džek) kabl. Zanimljivo je da tu moraju da budu isključeni svi senzori, prebsoi Pulsonline.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vanesa mej