Seka Aleksić otkriva za Hello: Veljko i ja ćemo usvojiti dete!

Seka Aleksić otkriva za Hello: Veljko i ja ćemo usvojiti dete!

Autor: | 22/02/2011

0
Seka Aleksić je za magazin „Helou" ispričala kroz kakav je pakao prošla, ko je bio uz nju u najtežim trenucima i otkrila da ona i njen suprug Veljko Piljikić planiraju da usvoje dete!
- Veljko i ja smo u decembru saznali da ćemo postati roditelji, međutim prvog januarskog dana sam osetila bolove, a već sutradan sam bila u operacionoj sali. Ustanovili su da se radi o vanmateričnoj trudnoći! Kada su mi lekari rekli da sam izgubila bebu, počela sam da plačem!

Ostala sam nema. Skupila sam snage i rekla sestri da pozove doktore, a moje jedino pitanje je bilo kako će se ovo odraziti na moje naredne trudnoće. Na svu sreću rekli su mi da je sve u redu i da nemam razloga za brigu
- navela je Seka, i dodala:
- Da nije bilo Veljkove bezgranične podrške, ne znam da li bih preživela svu tu bol i tugu. Posle operacije tri dana sam ostala u bolnici. Ovaj nemili događaj još više nas je zbližio i učvrstio ljubav. Čak smo se dogovorili da usvojimo dete i da to bude jedno od rešenja da se ostvarimo kao roditelji. Ali, prvenstveno želimo da prirodnim putem dobijemo dete. Usvajanje je jedan humani gest i pričinjavalo bi mi zadovoljstvo da nekom mališanu kome su uskraćeni dom i porodica upravo to priuštim - rekla je Seka.
Izvor; Hello

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić