Dita Fon Tiz očarala Srbe striptizom u čaši martinija!

Dita Fon Tiz očarala Srbe striptizom u čaši martinija!

Autor: | 25/02/2011

0
Striptiz za Srbe!!!
Radoznalost koja potresa Srbiju zbog dolaska Dite fon Tiz, najveće burleske na svetu i seks simbola ne prestaje od utorka kada je doputovala, ali ipak ona je tek sinoć pristala da se nađe ispred objektiva fotografa na proslavi treće godine postojanja „Grand kazina“.

Dugo iščekivana Dita sinoć oko 22 časa prošetala je crvenim tepihom u centru najsofistciranijeg od svih poroka na Balkanu, a potom oko ponoći izvela svoj najčuvenije striptiz tačke u čaši martinija. Iako je na početku delovalo kao da se neće ništa spektakularno dogoditi, već nakon nekoliko minuta ova lepotica i bivša supruga eksentričnog pevača Merlina Mensona praćakala se u džinovskoj čaši, a svi oni koji su i pomislsli da se ove večeri kockaju zaboravili su na svoj omiljeni porok.

http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/986/v198693p0.jpg

Sve prisutne goste oraspoložili su i glumica Tanja Bošković svojim muzičkim nastupom, Dado Topić, Jellena i Filip Pat. Van serijskom spektaklu prisustvovali su svi oni stalni članovi „Grand kazina“, ali i oni privučeni radoznalošću, tako da su svoje mesto imali Ana Bekuta, koju mnogi nisu prepoznali zbog izmenjene frizure, vlasnik „Megatrenda“ Mića Jovanović koji je sreću okušao u pokeru, ali i Gordan Kičić sa suprugom. Diti ili kockanju nisu odoleli ni Saša Dragić, Darko Kostić, voditelj Miloš Milovanović u pratnji, ali i bivši fudbaler Nenad Jestrović, piše Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Dita fon Tiz